For idrettsutøvere

Er du idrettsutøver - profesjonell eller på hobbybasis - og vil utvikle et sunt sinn med god innstilling til den krevende treningen og tøffe konkurransen i sporten din?
Med mer enn 11 års erfaring som coach kan Øyvind gi deg innsikt i hvordan sinnet fungerer - noe som kan endre hele din forståelse av deg selv og andre, og gjøre at trening så vel som dagligliv flyter bedre. 
For å finne ut om Øyvind kan være den rette coachen for deg, se om du kjenner deg igjen i noen av disse utsagnende:

Oxygen Icon Box

Jeg ønsker å være mindre i hodet mitt mens jeg trener, og være mer her og nå.

Oxygen Icon Box

Jeg har innimellom følelse av å ikke strekke til, som fører til at jeg tviler på meg selv når det gjelder som mest - og sånn vil jeg ikke ha det!

Oxygen Icon Box

Jeg trenger en innsiktsfull coach som kan hjelpe meg å utvikle den mentale styrken jeg trenger for å bli en vinner.

Oxygen Icon Box

Jeg vet jeg kan være litt egoistisk på banen, så jeg vil ha veiledning til å bli en bedre lagspiller.

Oxygen Icon Box

Jeg sliter ofte med motivasjonen som trengs for å presse meg gjennom våre harde treninger.

Oxygen Icon Box

Jeg tar meg nær av når folk kommer med slengbemerkninger eller dårlige kommentarer i idretten, og vil lære å stå sterkere i min egen selvsikkerhet og tro på mine egne evner.

Oxygen Icon Box

Jeg kan bli sint og frustrert når mine lagkamerater ikke gjør som planlagt, så jeg vil gjerne utvikle mer empati og forståelse for mine medmennesker.

Oxygen Icon Box

Jeg har nådd et platå - mentalt og fysisk - og vil ha veiledning av en som vet hvordan jeg kan avdekke skjulte ressurser og styrker i meg selv.

Oxygen Icon Box

Jeg er kanskje litt for "frampå" i min lagidrett, og skulle likt å lære å gi mer spillerom til laget mitt.

Oxygen Icon Box

Jeg glemmer noen ganger at dette tross alt bare er en idrett, og sier og gjør ting jeg ikke mener - dette trenger jeg hjelp til å slutte med.

Oxygen Icon Box

Jeg føler alt går veldig bra innen de fleste aspekter av sporten min, men vet det alltid kan bli bedre - derfor trenger jeg en smart veileder som kan avdekke hvert minste forbedringspotensiale!

Hvis noen av disse punktene resonnerer med deg - eller du har utfordringer / ønsker i lignende baner - så står Øyvind klar med oppbrettede ermer for å løfte deg ut og opp av gjørma.
Veldig godt fornøyd med behandlingen. Har blitt coachet over en lenger periode, noe som har gitt meg uante muligheter både karrieremessig og privat. Det har gitt meg en trygghet, indre ro og en fantastisk evne til å ta gode valg. Anbefales!
- Anders Eidskrem
Fått mye nyttig veiledning som jeg har fått bruk for i hverdagen, anbefales!
- Rita Erga Voll
Du vil lære og erfare at det finnes ressurser, motstandsdyktighet og stå-på-vilje i deg som du kanskje aldri har visst om. 

Gjennom samtale og veiledning kommer du til å bli kjent med en dypere side av deg selv som gjør at du kan prestere maksimalt både i det daglige og når det gjelder som mest. 

Her gjelder ingen metoder eller teknikker, og det er ingenting du må pugge eller huske på. Alt du lærer vil du gjenkjenne som sannhet i deg selv, og vil naturlig bringe fram endringen du ønsker - så lenge du er villig til å lytte og se.
Er du klar til å møte idretten din som et nytt menneske koblet til en enorm kilde av pågangsmot og glede?
Kontakt Øyvind for en gratis introduksjonstime
Eller skal Øyvind kontakte deg?

Øyvind Holter
K. K. Kleppes veg 1
4350 Klepp
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram